Doorzoek het forum

Trefwoord

Welkom bij Joomla!NL

Om alle mogelijkheden van dit forum te kunnen gebruiken, moet je je eerst registreren.

× Vermeld in iedere vraag duidelijk:
  1. De versie van Joomla! 3.X die je gebruikt
  2. De volledige url van je website indien mogelijk.
  3. De versie van de extensie waar de vraag over gaat.

Community Builder

20 nov 2017 16:47
Heeft onderwerp gestart
Community Builder #1
Dag,

Als een geregistreerd lid inlogt op frontend krijg deze als hij op button BEWERKT > (submenu)BEWERK PROFIEL klikt de items taal website - tekstverwerker-tijdzone.

Is het mogelijk dat deze items niet wijzig profiel pagina komen ( is ballast in dit geval)

bvd

GG
panhipo
Joomla!NL ontdekker
Joomla!NL ontdekker
Berichten: 41
Meer
20 nov 2017 17:00
Community Builder #2
Dat kan je uitzetten bij de configuratie op het tabblad Profielen.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 31407
Meer
20 nov 2017 17:15
Heeft onderwerp gestart
Community Builder #3
Dag,

Wat ik heb gedaan is in config toon lege velden en en lege velden op nee heb gezet. tekstverwerker / websitetaal etc blijft staan.

Mocht dit niet goed welk item moet ik deactiveren?

bvd

GG
panhipo
Joomla!NL ontdekker
Joomla!NL ontdekker
Berichten: 41
Meer
20 nov 2017 17:35
Community Builder #4

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 31407
Meer
21 nov 2017 11:59
Heeft onderwerp gestart
Community Builder #5
Dag,

Opgelost>

Veldbeheer > item gebruikte parameters

Thanx
panhipo
Joomla!NL ontdekker
Joomla!NL ontdekker
Berichten: 41
Meer
21 nov 2017 12:04
Community Builder #6
Fijn dat dit voor jou de oplossing is. Het is niet de aanbevolen methode, dus ik zal dit draadje sluiten zonder een oplossing aan te geven.

Groetjes, Astrid
Gebruik de zoekfunctie van dit forum voordat je een nieuwe vraag plaatst.
Vragen uitsluitend via dit Forum.
yndi.nl - kvk 17157725
Is je vraag beantwoord? Dan kan je het draadje zelf sluiten .
Wil je Joomla!NL steunen? Dat kan met een donatie.

Deze afbeelding is verborgen voor gasten.
Login of registreer om deze te zien.

Astrid
Moderator + Technisch team
Moderator + Technisch team
Berichten: 31407
Meer
Moderators: PeterJuliank92JelleRomke
Tijd voor maken pagina: 0.210 seconden

Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!

Lees hier meer informatie

Joomla!NL op Twitter

Joomla! 3.8.8 is vandaag (22 mei 2018) vrijgegeven. 9 veiligheidskwetsbaarheden zijn gedicht. Verder bevat deze ve… https://t.co/jNbzRqaV8K

De naam Joomla!® en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie met toestemming van Open Source Matters.
Joomlanl.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.

© 2018 - Joomla!NL | Gehost door Wned